VERKKOVALMENNUS
– SINULLE

Tähän asti Sydämen strategia on ollut käytettävissä vain fyysisten valmennusten kautta, siis tilaisuuksissa, joissa olen valmentajana ollut paikalla. Nyt pitkäaikainen unelmani on toteutunut ja sisältö on sinunkin ulottuvilla digitaalisessa muodossa. Minä toimin sinun virtuaalivalmentajana.
Kun olet lukenut tähän asti oletan, että haluat tehdä mahdollisimman hyviä tuloksia ja antaa parastasi työssäsi. Haluat käyttää vahvuuksiasi ja parhaita osaamisiasi itsesi ja toisten iloksi.

Mutta jos olet kuin suuri osa ihmisistä kohtaat jatkuvasti samoja ongelmia: kiire, kuluttava stressi, epävarmuus siitä, mihin kannattaa keskittyä. Lista on pitkä.

Tähän noidankehään on nyt ratkaisu!

Kun löydät Sydämesi strategian, toimit kuin huippusuorittajat. Liitelet luontaisilla vahvuuksillasi ja teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä.

Tai yksinkertaisemmin sanottuna: Nautit siitä, mitä teet ja teet yhä enemmän niitä asioita, mistä nautit!

Verkkovalmennuksen sisältö on käytännönläheinen ja koostuu valmennusmoduuleista, työkaluista ja työpohjista. Koko aineisto on digitaalisessa muodossa ja heti ladattavana omalle koneellesi. Voit tulostaa sisällön paperille, lukea koneella, tabletilla tai puhelimella. Mikä vain sinulle parhaiten sopii.

Olemme tiimini kanssa työskennelleet suurella sydämellä tehdäksemme valmennuksesta yhtä tehokkaan kuin fyysisen valmennuksen. Olen innoissani ja ylpeä aikaansaannoksistamme. Toivon, että valmennusta käydessäsi olet sinäkin.

Olen valmentajana usein törmännyt kananlento-ilmiöön. Aluksi lähdetään hyvin innostuneena tekemään, mutta kun ei synny toivottuja vaikutuksia riittävän nopeasti, lopahtaa kiinnostus. On ikään kuin kierrokset loppuisivat kesken. Valmennus muistuttaa kanan lentoa.

Fyysisissä valmennussuhteissa pystyn vastaamaan ilmiöön monella tavalla. Digitaalisessa maailmassa vaikutuskeinoja on vähemmän. Siksi monet verkkovalmennukset ovatkin osallistujille suuri pettymys. Alkuinnostuksen jälkeen aineistot jäävät enemmän tai vähemmän hyödyntämättä. Ja kukkaroon jää harmittava aukko.

MITEN VARMISTAT
OMAN MOTIVAATIOSI?

Koukuttavan sisällön lisäksi olemme löytäneet ainakin kolme ratkaisevaa keinoa, joiden avulla motivaatiosi pysyy yllä ja jopa kasvaa valmennuksen edetessä.

  • Ensinnäkin valmennus on jaettu tasoihin, vähän niin kuin pelimaailmassa. Kun olet saanut yhden tason haltuusi on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Niin, tulet suorastaan odottamaan pääsyäsi eteenpäin.
  • Toiseksi kunkin tason sisällä on aineisto jaettu loogisiin ja luonnollisiin moduuleihin. Moduuleihin liittyy myös tehokkaita työkaluja ja työpohjia. Näin ollen asiat siirtyvät suoraan omaan elämääsi.
  • Kolmanneksi – ja nyt tulee paras juttu kaikista: kerran kuukaudessa sinulle tulee sähköpostissa valmentajan suositukset! Olen kerännyt suosituksiin ohjeita ja tehtäviä sellaisiin asioihin, jotka yleensä nousevat fyysisissä valmennuksissa juuri kyseisessä vaiheessa. En ole selvännäkijä, mutta kokemuksesta tiedän varsin hyvin, mitkä asiat nousevat pintaan missäkin vaiheissa.

Annostelu on ratkaiseva tekijä missä valmennuksessa tahansa. Urheilussa tämä on itsestään selvyys. Monissa verkkovalmennuksissa se näyttää unohtuneen. Valmennuksen jako tasoihin, annostelu sopiviksi moduuleiksi ja ennen kaikkea säännölliset valmentajan suositukset varmistavat, että saamasi hyöty kasvaa kasvamistaan ohjelman edetessä.

Mitä saat?

Valmennuksen ensimmäisellä tasolla keskityt sydämesi strategian löytämiseen. Toisella tasolla keskityt sydämesi strategian toteuttamiseen. Kolmannen tason sisältö jääköön toistaiseksi salaisuudeksi, mutta voin jo tässä vaiheessa paljastaa sen verran, että kananlento-ilmiöstä ei tule olemaan merkkiäkään…

Tässä lähinnä esimerkin vuoksi, mitä taso I tarjoaa sinulle

Tässä lähinnä esimerkin vuoksi,
mitä taso I tarjoaa sinulle

Aineisto

Saat Löydä Sydämesi strategia, digitaalisessa muodossa olevan, heti ladattavan 50-sivuisen aineiston. Aineisto on järjestetty kolmeen moduuliin.

Työkalut

Saat kaksi piilossa ollutta motivaatiotasi ja uskomuksiasi käsittelevää työkalua, niin ikään digitaalisessa muodossa ja heti ladattavana.

Työpohjat

Saat viisi milloin tahansa tulostettavaa työpohjaa Sydämesi strategian kirjaamiseksi ja päivittämiseksi

Jo ensimmäisen tason
Löydä sydämesi strategia
-valmennuksen avulla

  • opit miten kirkastat toiminnallesi selkeän suunnan ja merkityksen
  • uskallat myöntää itsellesi, mikä on “sinun juttusi” ja millainen on potentiaalisi
  • pääset eroon turhautumisesta, epävarmuudesta ja saamattomuuden tunteesta
  • saat heittää hyvästit jatkuvalle kiireelle ja kuluttavalle stressille
  • uskallat vihdoin lähteä toteuttamaan omia unelmiasi
  • saavutettuasi varmuuden omista valinnoistasi, sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat

Tai jatka lukemista!

Valmennusmoduulit taso I

Moduuli 1

Kaipaamasi muutos on lähempänä kuin uskotkaan

Ensimmäisessä moduulissa otat Sydämen strategia -mallin haltuun. Saat ymmärrystä mallin eri osasista. Tulet huomaamaan, että kyseessä on loppujen lopuksi hyvin selkeä ja looginen kokonaisuus. Lähdet myös aarteenetsintään selvittämällä omia voimavarojasi.

Moduuli 2

Valjasta energisoiva motivaatio

Toisessa moduulissa selvität, mitä oikeasti haluat saada, olla ja tehdä. Moduulin tarkoituksena on tuoda ymmärrystä ja työkaluja energisoivan motivaation löytämiseksi. Vahvistat uskallustasi tehdä enemmän sellaista, mistä pidät ja pitää enemmän siitä, mitä teet. Otat sydämen palon voimaa käyttöön.

Moduuli 3

Kaikki voimavarat käyttöön

Kolmannessa moduulissa etsit varsinaista potentiaaliasi, valovoimaasi. Valovoimainen ihminen tunnistaa ja hyödyntää omia synnynnäisiä vahvuuksiaan ja lahjojaan. Hänellä on muihin ihmisiin myönteisesti vaikuttavat asenteet ja hän on kartuttanut jopa ylivoimaista osaamista ja taitoja niissä asioissa, joita hän oikeasti haluaa tehdä.

Työkalut taso I

Valmennuksen työkalut edustavat parhaimmistoa niistä kaikista työkaluista, mitä olen vuosien varrella kerännyt maailmalta ja muovannut suomalaiseen sielunmaisemaan istuviksi.

Työkalu 1

Viiden A:n tekniikka

Tämä työkalu auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia ja toteuttamaan haluja. Sen avulla voit käsitellä rajaavia uskomuksia ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti. Tämä on paras tuntemani luovan ongelmanratkaisun metodi, jota voit käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

Työkalu 2

Haluista visioksi 

Tämä yksinkertainen kartoitus auttaa sinua löytämään intohimosi ja sydämesi palon voimaa. Syntyvän sisällön pohjalta kiteytät lopuksi oman visiosi. Intohimosi kertovat siitä, MITEN haluat elää elämäsi. Tavoitteesi kertovat siitä, MITÄ haluat saavuttaa. Intohimosi saattaa olla jännitysromaanien kirjoittaminen. Kirjoittamiseen liittyvä tavoite saattaa olla kolme julkaistua kirjaa.

Työpohjat taso I

Valmennuksen työpohjien avulla kirjaat omaa Sydämesi strategiaa sitä mukaa kun se kirkastuu. Tulostat pohjia ja kirjoitat käsin niin monta versiota kuin tarvitset. Sisältö lähtee yleensä elämään sitä mukaa, kun etenet. Käsin kirjoittaminen on valittu tarkoituksella. On tutkittua, että kirjoittamalla käsin pääset helpommin mielesi piilossa oleviin kerroksiin kuin näppäimistön käytöllä.

taso II

Edellä olevat kuvaukset olivat vain esimerkkejä ensimmäisen tason sisällöistä. Kun olet saanut tason sisällöt haltuun, avautuu portit tasolle II ja sen laajaan sisältöön. Jälleen tulee kuukausittain valmentajan suositukset, joiden avulla eteneminen tapahtuu sopivasti annosteltuna ja motivaatio pysyy korkeana.

Taso II on nimeltään Toteuta sydämesi strategia. Nimensä mukaisesti saat välineitä ja toimintatapoja haltuun, joiden avulla voit toteuttaa kaipaamiasi muutoksia käytännössä. Sydämesi strategia ei enää jää haaveeksi vaan ohjaa toimintaasi niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

Sisältö lähtee toteamuksesta: “Strategian kirjaaminen on helppoa. Todella aikaansaavat ihmiset erottuvat sillä, miten hyvin he toteuttavat strategiansa käytännössä.”

Ajallinen ja
rahallinen
investointi

Sydämen strategian valmennuksen sisältö ei ole taivaanrannan maalaamista, vaan koostuu aidoista arjessa sovellettavista asioista. Teet energisoivan tutkimusmatkan kiireen ja pelkojen tuolle puolen. Matkalla selviää, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla – ja mitkä ovat sinun luontaisimmat kyvykkyytesi.

Ennen kuin tilaat valmennuksen haluat varmaan tietää, minkä verran se vaatii sinulta aikaa ja rahaa. (Tässä yhteydessä, kun on kysymys jo ennestään kuormitetusta tilanteesta, on aika yleensä kriittisempi resurssi kuin raha.)

Ajallinen investointisi on pieni. Tunteja menee aineiston läpikäyntiin vain muutamia, mutta tarvitset asioille kypsymisaikaa. Yksi moduuli kuukaudessa on kokemuksen mukaan sopiva etenemisvauhti. Siksi laitan sinulle aina yhteen moduuliin liittyvät valmentajan suositukseni kerran kuukaudessa.

Tulet nauttimaan siitä, kun keskeiset kysymykset jäävät muhimaan alitajunnassasi. Uudet asiat nousevat luontevasti pintaan antamaan sinulle uutta varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä eväillä.

Mieti, mitä tuloksia ja vaikutuksia tällainen varmuus voikin tuoda mukanaan…

Rahallinen investointisi on vastaavasti myös pieni.

Nyt saat pääsyn valmennukseen
kaikkine materiaaleineen hintaan

19,00 euroa / kk

(sis. alv:n)

kun toimit tänään!

Saat siis Sydämen strategia verkkovalmennuksen “Löydä Sydämen strategiasi” hintaan 19,00€/kk (norm. 49€/kk)

Uskon, että parhaiten selvität sopiiko kurssi sinulle, kun pääset kokeilemaan kurssia itse. Madaltaakseni “riskiäsi” tarjoan ensimmäisen kuukauden sinulle ilmaiseksi! Voit siis 30pv aikana halutessasi peruuttaa tilauksen ja saat maksamasi 2kk hinnan takaisin ilman kysymyksiä.

Kesto 3kk – Hinta 38,00€ (ja kuten sanoin, saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta – norm. 147€ yht.)

Bonus saat kaverillesi kurssin kaupan päälle, kun olet suorittanut Sydämen strategian valmennuksen! Saat kurssin suoritettuasi kaverillesi, ystävällesi, puolisollesi tai perheen jäsenellesi lahjakortin, jolla myös hän voi aloittaa Sydämen strategian verkkovalmennuksen – täysin maksutta!

Toivottavasti siis nautit sinua varten koostamastani Löydä sydämesi strategia –verkkovalmennuksesta ja jaat sen mukana tuomaa inspiraatiota ja energiaa myös lähimmäisillesi.

Kertauksena vielä:

Tilauksen kesto on 3kk, jonka aikana olet ehtinyt suorittaa “Löydä Sydämen strategiasi –tason”. Halutessasi voit siirtyä seuraavalle “Toteuta Sydämen strategiasi” verkkovalmennukseen ja liittyä Sydämen strategian toteuttajien suljettuun Facebook ryhmään.

Matka voi alkaa

Nyt olet kuullut ja nähnyt kaiken olennaisen Sydämesi strategia -valmennuksesta.

Saatat kysyä mielessäsi, miten on mahdollista saada näin kattavaa pakettia näin huokealla hinnalla? Yritysvalmentajien palvelujen hinnathan ovat ihan toisissa sfääreissä?

Totta. Valmennan samoja sisältöjä isojen organisaatioiden avainhenkilöille – sanotaanko markkinahintaan. Menemättä tarkemmin lukuihin voin sanoa, että puhumme aivan eri suuruusluokista.

Olen silti halunnut satsata satoja työtunteja sähköisten valmennusten rakentamiseen. Haluan tarjota nämä aarteet mahdollisimman monille, eikä vain harvoille ja valituille. Tiedän nimittäin, miten huutava tarve tälle on.

Riippuen lähteistä kerrotaan, että 40 – 70 % suomalaisista työtä tekevistä ovat tyytymättömiä ja kaipaavat muutosta nykyiseen tilanteeseensa. Oli tarkka luku mikä tahansa, tilanne on surullinen, sillä näin ei tarvitse olla.

30 vuoden valmennusurani aikana olen tavoittanut arviolta 25.000 suomalaista erilaisissa tilaisuudessa. Paljastan sinulle pienen salaisuuden: tavoitteenani on nyt auttaa saman verran suomalaisia löytämään Sydämensä strategiaa digitaalisilla ratkaisuilla. Siihen ei pitäisi enää mennä 30 vuotta. Olen ottanut itselleni haasteen kokeilla, miten lyhyessä ajassa se voi onnistua.

Tavoittaakseni niin monia, painoin myös hintakynnyksen niin alas kuin ikinä mahdollista!

Digitaalinen valmennusmateriaali käyttöösi parissa minuutissa – ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Tilauksesi jälkeen saat pääsyn sivulle, josta löydät koko materiaalin. Voit olla oman Sydämen strategiasi kiehtovassa syleilyssä jo viiden minuutin sisällä.

Olen 100 % varma, että kun osallistut valmennukseen, ymmärrät.

Jos olet tosissasi valmis ja haluat löytää aikaa ja energiaa niille asioille, joita oikeasti haluat tehdä, minä olen tosissani valmis ja halukas auttamaan sinua.

– – –

Voinko vannoa, että menestyt ja löydät oman Sydämesi strategian? Valitettavasti en. Koska menestys riippuu aina jokaisen omasta halusta, tahdosta, asenteesta ja ennen kaikkea tekemisestä. Sen voin kuitenkin luvata sinulle, että kun käytät näitä sisältöjä, työkaluja ja työpohjia, sinä tulet saamaan tuloksia ja haluamiasi muutoksia.

Kun siirryt tietämisestä tekemiseen alkaa tapahtua.

Joten, olethan valmis aloittamaan matkasi kohti energisoivaa toimintaa?

Mari löysi ihannetyönsä oman alansa valtakunnan huipulta valmennuksen oppien avulla. Erkki pääsi eroon liiallisesta työkuormasta ja saa enemmän aikaan kuin koskaan – normaalinpituisilla työpäivillä. Sinullakin on mahdollisuus toteuttaa mitä vain löytämällä Sydämesi strategian.

KYLLÄ! Haluan heittää lopullisesti hyvästit epämääräiselle suorittamiselle, aloittaa selkeämmän toiminnan jo tänään ja toteuttaa tukahdettuja unelmiani tulevaisuudessa.

Kiitos, että olet mukanani vapauttamassa käyttämätöntä potentiaalia. On ilo ja kunnia jakaa tämä matka kanssasi.

Torfinn Slåen

valmentaja, Sydämen strategian kehittäjä

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko valmennus sinua varten? Asia selviää varmasti ensimmäisen ilmaisen kuukauden aikana.

P.P.S. Muistathan, että elämänlaatusi ja aikaansaannoksesi ovat aina riippuvaisia energiatasostasi. Nopein tapa vapauttaa aikaa ja energiaa haluamillesi asioille on kirkastaa Sydämesi strategiaa.

 

© Innomieli Oy – 2020

y-tunnus 0863360-3